Malkoçoğlu Özel Eğitim Anaokulu
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 5. Yün Sokak No 4 Merkez / UŞAK

VİZYON

Özel eğitime ihtiyacı olan özel çocuklarımızın gelişim düzeylerine ve ihtiyaçları doğrultusunda eğitim öğretim yaklaşımları ve uygulamaları ile güven veren saygın, örnek bir kurum olmak...

MİSYON

Türk Millî Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda özel gereksinimli öğrencilerimizin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları ile uygun ortamlarda eğitim öğretim hizmeti vererek öğrencilerimizi gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirerek bir üst eğitim kademesine hazırlanmasını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

TEKLİ ÖĞRETİM

09:30 / 14:30

Servis Bilgisi

OKULUMUZDA TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTA OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ OLARAK SERVİS HİZMETİNDEN FAYDALANMAKTADIR.

UŞAK İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 4,4 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

NURİ ŞEKER CADDESİNDEN UŞAK ŞEKER FABRİKASINA GİDİŞ YÖNÜNDE BİR ÜST PARALE YOL HATTINDA MALKOÇOĞLU İLKOKULU VE MALKOÇOĞLU ORTAOKULU İLE BAHÇELERİMİZ BİTİŞİK NİZAMDA OLUP BATI CEPHESİNDEDİR.

Diğer Hususlar

OKULUMUZDA OKUL ÖNCESİ 37 - 78 AYLIK ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HAFİF ZİHİNSEL, HAFİF OTİZİM VE ORTA AĞIR OTİZİM SINIFLARIMIZ MEVCUTTUR.